We zijn weer begonnen voor Alpe d’HuZes 2021!

Op zondag 15 november om 16.30 uur is de Veronica Inside-studio van Wilfred en Johan omgetoverd tot Studio Alpe Inside van Alpe d’HuZes 2021.

Wat kun je komend koersjaar verwachten? Waar moet je rekening mee houden? Het belang van kankeronderzoek en donaties. Ook kwamen deelnemers, onderzoekers en patiënten aan het woord. En zelfs het intervieuw van Team PeDahlia in 2019 is voorbij gekomen. De gehele uitzending kun je hieronder via Youtube bekijken, ons intervieuw is te zien op de 29e minuut van de uitzending.

Hoe de editie van 2021 er uit gaat zien kan de organisatie nog niet zeggen, er worden verschillende scenario’s onder de loep genomen.

Wat wel duidelijk en belangrijk is, is dat de onderzoeken naar kanker niet stil mogen staan en het inzamelen van geld moet blijven doorgaan.

Om alle deelnemers, vrijwilligers en betrokkenen zoveel mogelijk van informatie te voorzien om op alle fronten goed voor te bereiden op je deelname worden er regelmatig Alpe Talks gehouden via Teams (internet) nu er geen bijeenkomsten georganiseerd te kunnen worden. De organisatie heeft een routekaart gemaakt waarop verschillende activiteiten staan en wanneer die zijn.

Ondanks alle onzekerheden blijven wij als Team PeDahlia ons inzetten en zullen voor editie 2021 weer met leuke acties komen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Laat een reactie achter