Nieuw in de collectie

Ook in 2023 staat Team PeDahlia Valkenswaard weer aan de start van Alpe d’HuZes. Het begint langzaam traditie te worden dat we dan iets nieuws toevoegen aan onze collectie van zelfgemaakte items. Na het voederhuisje “picnic” en de kleurrijke gnome in 2022, kunnen we in 2023 drie nieuwe artikelen toevoegen aan ons assortiment.

Hirvi

Deze eland pop kun je niet over het hoofd zien en zal dus een echte eyecatcher zijn. Creëer een magische kerstsfeer met deze gave eland! De onderzijde is verzwaard zodat zij lekker blijft staan, zet hem gezellig onder de kerstboom of in het raamkozijn.

Cool-Leo

Ook deze handgemaakte pinguïn is liefdevol, kleurrijk en tot in detail vormgegeven. Het materiaal is aangenaam zacht. Met zijn gebreide muts en das is hij beschermd tegen de kou. Leuk detail is bovendien zijn hengeltje met ijs-kristal. De onderzijde is verzwaard zodat hij lekker blijft staan. Een mooie toevoeging aan de kerstsfeer in huis.

Monster

Wie adopteert een monster? Dit jaar ook een leuk item voor de kinderen. De monstertjes zijn in vijf verschillende uitvoeringen gemaakt van kleurrijk vilt met een zachte vulling. Alle delen zitten stevig vast gestikt, dus veilig

Laat een reactie achter