Keep Rocking the Pedals

Op vrijdag 27 Maart 2020 gaat het dak van Guinnizz Valkenswaard aan de Markt 30a eraf! Dan geeft namelijk de Amusebilly band Ducktail voor ons een benefietconcert. De opbrengst van deze avond gaat naar Alpe d ‘HuZes en wordt gebruikt in de strijd tegen kanker.

Wij nodigen als Team PeDahlia Valkenswaard dan ook graag iedereen uit met ons deze avond tot een succes te maken. Aanvang van dit evenement is 21.00 uur en de entree is gratis.

Ducktail staat voor onvervalste AmuseBilly. Rock & Roll en Rockabilly volgens eigen idee. Opzwepend en fris, met af en toe een vette knipoog. Opgericht ergens halverwege jaren ’80 en niet kapot te krijgen. Bezetting zoals het hoort: drums, gitaar, contrabas en zang. Voorprogramma’s voor onder meer Golden Earring, Bl¢f, Hannie, Lee Towers, Rob de Nijs, Anneke Grönloh en Vader Abraham (alstemblieft). Ducktail was live te horen bij Leidse Kade Live (Radio 3) en verkocht zelfs één exemplaar van de eerste en enige CD ‘Who the hell’s Billy’ in Japan. (De koper in kwestie willen we graag eens spreken.) De opvolger van de debuut-cd zit in de planning… sinds een jaar of vierentwintig!

Laat een reactie achter