Go For It in 2022!

Helaas heeft de Alpe d’HuZes op een wat lager pitje gestaan door de Corona periode, en is er daardoor ook veel minder geld opgehaald voor KWF. Maar stichting Alpe d’HuZes is zeer positief gestemd en gaat er met volle overtuiging vanuit dat we volgend jaar op 2 Juni 2022 weer die mythische berg kunnen bedwingen.

Uiteraard hebben wij als Team PeDahlia Valkenswaard aan stichting Alpe d’HuZes laten weten dat ook wij weer mee gaan doen. Ons plaatsje op Camping La Piscine in Le Bourg-d’Oisans is weer gereserveerd!

Op zaterdag 13 november wordt de eerste Alpe d’HuZesdag georganiseerd door de stichting en die vindt plaats in de evenementenhal te Gorinchem. Op deze dag kun je zien en beleven wat Alpe d’HuZes met je doet, zijn er workshops en kun je je ervaringen delen met anderen. Ook is er een deelnemersmarkt waar je je spulletjes kunt verkopen. Op deze deelnemersmarkt hebben wij ook een kraampje, waar wij onze zelfgemaakte items zullen verkopen.

Ook voor 2022 hopen we weer zo veel mogelijk geld te kunnen ophalen voor KWF, zodat er vele onderzoeken naar kanker gefinancierd kunnen worden. Want dat is en blijft heel hard nodig. Opgeven is geen optie!

Als afsluiting van Alpe d’HuZes jaar 2021 had de stichting op 25 september een Challenge bedacht, die iedere deelnemer naar eigen idee kon invullen, fietsend, lopend of welke manier dan ook. Wij zijn de Challenge ook aangegaan, maar omdat wij op die datum op vakantie in Oostenrijk waren, hebben we de Challenge daar gehouden. En ja, in Oostenrijk heb je tenminste wél bergen. De renfietsen gingen mee en we hebben een tocht gefietst van 120km naar Schlegeis Stausee waarvan er een beklimming was van 20km lang en tussen de 7 en 14%. Dus echt wel Alpe d’Huez waardig. Het eindpunt was prachtig over het stuwmeer.

Laat een reactie achter