1e deelnemersdag Alpe d’HuZes in Nieuwegein

Op zondag 18 november vond weer de 1e Alpe d’HuZes deelnemersdag plaats in Nieuwegein.

Deelnemers, vrijwilligers, sponsors en andere belangstellenden verzamelden zich om 10.00 uur in de grote zaal. Op deze dag kun je zien en beleven wat Alpe d’HuZes met je doet.

Wat beweegt ons allemaal om die berg op te gaan? Wat motiveert ons om de strijd aan te gaan tegen kanker? Vaak geeft de herinnering aan iemand die gestreden heeft of nu nog strijdt ons kracht en moed. Daarbij staat men stil bij de zogenaamde plenaire sessie.

Wat kunnen we doen en hoe kunnen we elkaar motiveren en inspireren.

 

Via de workshops storytelling, donatiewerving en fiets-en loop training wordt men op de hoogte gebracht hoe men diverse zaken het beste aan kan pakken en krijg je van oud deelnemers tips & tricks.

Hoe vind je donateurs, wat zijn goede ideeën voor acties en hoe kom je tijdens de wintermaanden in vorm.

Daarnaast vind je op de informatiemarkt alles wat je moet weten over de deelname aan de Alpe d’HuZes. Bij de vele vaste vrijwilligers kun je terecht voor al je vragen. En natuurlijk kun je koerskleding 2019 passen, zodat je in de goede maat de berg op gaat.

De klim van de Alpe d’Huez met zijn mythische uitstraling. De klim telt 21 genummerde haarspeldbochten. Boven aan de berg ligt bocht 1 en onder aan de berg ligt bocht 21. Alpe d’Huez is sinds 2006 het decor voor Alpe d’HuZes. Het evenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Hierbij wordt de Alpe d’Huez meerdere malen door de duizenden deelnemers beklommen.

Geef een antwoord